• 1
  • 2
  • 3

Seneng urip

Uwal menyang donya anyar

About

Lox Gear kayak Co.ltd

We nggawa kayaking kanggo sing paling apik. Amarga iki ndadekake kita seneng. Pengin ngerti liyane?

Lox pindah kayak Co.ltd iku sawijining / Potongan Pabrik OEM saka kayaks dumunung ing Ningbo China, specialized ing sik njongko, ngembangaké lan kayaks Manufaktur lan aksesoris. Kanthi rega cukup, wektu produksi efisien lan layanan sawise-sale Prefect, Lox Gear kayak dibedhol cepet, 30 cetakan kayaks lan 9 mesin muter saiki, lan pasar ngluwihi ke Amerika Utara, Eropa, Oceania, Australia lan sapiturute

 

Read More

deloken

karya anyar kita

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih Plane