• 1
  • 2
  • 3

Уживај во животот

Избега во нов свет

за

Ензимот LOX Gear кајак Co.ltd

Ние донесе кајак за тоа е најдобро. Бидејќи ова не прави среќни. Сакате да дознаете повеќе?

Ензимот LOX брзина кајак Co.ltd е ОЕМ / ODM производство на кајаци се наоѓа во Ningbo Кина, специјализирана за постигнување, развој и производство на кајаци и додатоци. Со разумна цена, ефикасно производство време и префектот по продажба на услуги, ензимот LOX Gear кајак расте брзо, со околу 30 кајаци калапи и 9 вртење машини за сега, а на пазарот се протега во Северна Америка, Европа, Океанија, Австралија и др

 

Прочитај повеќе

проверете

нашите последни дела

WhatsApp Online Chat !