• 1
  • 2
  • 3

Shijoje Jetën

Shpëtuar në botën e re

për

Lox Gear kajak Co.ltd

Ne të sjellë kayaking për të është më mirë. Për shkak se kjo na bën të lumtur. Dëshironi të dini më shumë?

Lox gear kajak Co.ltd është një / ODM prodhimin OEM e kayaks vendosura në Ningbo Kinë, i specializuar në arritjen, zhvillimin dhe kayaks prodhimit dhe pajisje. Me çmim të arsyeshëm, kohën efikase të prodhimit dhe prefekt pas shitjes shërbimi, Lox Gear kajak rritet shpejt, me rreth 30 moulds kayaks dhe 9 makina rrotulluese për tani, dhe tregu shtrihet në Amerikën e Veriut, Evropë, Oqeani, Australi etj

 

Lexo më shumë

shikoni

veprat tona të kohëve të fundit

WhatsApp Online Chat !