• 1
  • 2
  • 3

ngarasakeun hirup

Kabur kana dunya anyar

kira-kira

Lox Gear kayak Co.ltd

Urang mawa kayaking mun éta pangalusna. Kusabab ieu ngajadikeun urang senang. Hoyong uninga langkung?

Lox gear kayak Co.ltd mangrupa / ODM pabrik OEM of kayaks lokasina di Ningbo Cina, husus dina ngahontal, berkembang kayaks manufaktur jeung asesoris. Kalawan harga nu lumrah, waktos produksi efisien sarta jasa saatos-diobral préfek, Lox Gear kayak tumuwuh nepi gancang, jeung kira-kira 30 molds kayaks jeung 9 mesin rotational keur kiwari, sarta pasar ngalegaan ka Amerika Utara, Eropa, Oséania, Australia jrrd

 

Maca deui

parios

karya panganyarna kami

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House